Vezi toate noutăţile

Acneea poate deveni o problemă în relația de cuplu?

Acneea poate deveni o problemă în relația de cuplu?

Ți s-a întâmplat să te simți jenată de gândul că iubitul tău va observa toate imperfecțiunile tenului tău după ce te demachiezi seara? Acestă întebare este una dintre cele mai delicate, pentru că acest complex poate fi decisiv în găsirea unui partener care să ne accepte așa cum suntem, cu bune și cu rele.

Ne dorim să avem o imagine impecabilă în fața iubitului, să părem niște zeițe cu pielea perfectă, dar nu ne gândim la efectele dăunătoare pe care le are machiajul excesiv asupra tenului nostru. Din contră, acoperindu-ne tot timpul pielea cu produse de make-up, tindem să ne astupăm porii și, nefolosind produsele potrivite, stimulăm sau agravăm acneea.

Important este să ne acceptam așa cum suntem, să conștientizăm că este normal ca pielea să aibă imperfecțiuni, iar în cazul în care aspectul tenului ne ingrijoreaza este indicat să consultăm un medic și să aplicăm tratamentul potrivit.

La fel de imperios este să îți lași iubitul să îți cunoască ambele părți (naturală și machiată), iar asta pentru că ei bărbaţii, trebuie să fie conștienți că femeile nu sunt păpuși sau ființe perfecte. Iubirea nu are granițe, ci trebuie să cunoască realitatea pură, fără alte artificii. Atunci când iubești, iubești și imperfecțiunile celuilalt.

Acneea ar trebui să reprezinte un impediment într-o relație? Categoric nu!

Atunci când ești într-o relație îți accepți partenerul cu bune și cu rele. Acneea poate fi o fază prin care unul dintre parteneri trece și-n care are nevoie de sprijin și suport moral. Starea psihică a ambilor parteneri contează foarte mult pentru a avea o relație funcțională în parametrii normali/agreați de ambii parteneri. Imaginează-ți că iubitul sau iubita ta ar avea stima de sine scazută, s-ar ascunde tot timpul de tine sau s-ar machia non stop, tocmai ca tu să nu observi. Ție ți-ar plăcea să ți se întâmple asta? Ți-ai iubi mai puțin partenerul dacă ar avea un episod în care se confruntă cu acneea?

Nu este deloc plăcut să vezi persoana pe care o iubești într-o stare ca aceasta. Noi, ca oameni, radiem din interior și, de cele mai multe ori, energia noastră pozitivă poate îmbunătăți starea de spirit a celor din jur . Pharmacore® Acne Control are grijă ca tu să te simți în largul tău în relația pe care o ai cu ajutorul produselor care combat acneea, întreținând tenul curat! Fie că folosești suplimentul oral care luptă cu acneea din interior, crema tratament sau gelul de curățare, Pharmacore®Acne Control te ajută să ții acneea sub control!

Gama Pharmacore® Acne Control

Gama completă pentru tenul cu forme ușoare și moderate de acnee.

Află mai multe despre gama

Uite cum este să fii social!