Vezi toate noutăţile

Ce faci atunci când nu vrei sa ieși din casă Activități de relaxare acasă

Ce faci atunci când nu vrei sa ieși din casă  Activități de relaxare acasă

Problemele cu acneea dau bătăi de cap indiferent de vârstă. De cele mai multe ori, persoanele care suferă de acnee tind să fie mai retrase, iar atunci când se află în public își maschează formațiunile acneice cu diverse trucuri, precum fond de ten, suvițe de păr, ochelari, pălării sau pur și simplu, își feresc privirea. Situația se agravează în momentul în care aceștia tind să se retragă în locuința proprie și ies în public doar dacă sunt nevoiți.

Dacă te afli în această situație, te sfătuim să consulți un medic dermatolog care să îți ofere consiliere și un plan de tratament. Produsele Pharmacore® Acne Control sunt o soluție inovativă pentru tratarea acneea, atât din interior, cât și din exterior și pentru a-ți continua rutina zilnică de îngrijire după rezolvarea problemei.

În contextul în care preferi să-ți petreci timpul liber departe de ochii lumii până te vindeci, iată câteva idei de activități pe care le poți încerca, astfel încât să-ți animi weekend-ul!

Prima propunere ar fi relaxarea cu ajutorul unor cărți pe care să le citești de drag sau poate chiar să studiezi un domeniu nou. Poți încerca și câteva seriale sau filme pe care le găsești online de pe platformele gratuite. Dacă nu-ți place să faci sport în public, asta nu înseamnă ca trebuie să te lipsești de activitatea fizică care este atât de benefică pentru organism! Încearcă tutoriale de gimnastică, yoga sau chiar un workout pe măsură în stil cardio sau cu greutăți mici. S-au făcut studii în care s-a constatat că și muzica are un efect benefic asupra creierului și al organismului, ajutându-l să se relaxeze. Îți poți crea un playlist cu melodiile preferate pe care să le asculți în timp ce faci curat, dansezi în fața oglinzii, citești, pictezi sau pur și simplu stai liniștit/ă în pat. Dacă te simți în largul tău alături de familie și prieteni organizează ,,seara jocurilor de societate” și bucurați-vă unii de alții în timp ce vă hrăniți latura competitivă. De asemenea, daca îți place să încerci lucruri noi pe internet, găsești diverse tutoriale pe care le poți încerca. Spre exemplu: tutoriale de makeup, fashion, de gătit, de desenat și multe altele.

Pentru crearea unui echilibru trebuie știut că oamenii sunt ființe sociale care au nevoie de a întreține conversații și de a se afla în preajma altora. Nu vă feriți și nu vă închideți în interiorul vostru din această cauză. Acneea este o afecțiune ce poate fi înțeleasă și acceptată de cei din jurul nostru, deoarece nu doar fizicul contează, ci energia și cum îi facem pe oameni să se simtă în preajma noastră. Alege Pharmacore® Acne Control ca varianta în care să-ți tratezi acneea și să îmbini activitățile outdoor cu cele indoor pentru o viață fericită!

 

Gama Pharmacore® Acne Control

Gama completă pentru tenul cu forme ușoare și moderate de acnee.

Află mai multe despre gama

Uite cum este să fii social!