Vezi toate noutăţile

,,Am câteva coșuri, înseamnă că am acnee?”

,,Am câteva coșuri, înseamnă că am acnee?”

Acneea nu se vindecă de la sine, dar este tratabilă, așa că primul pas este recunoașterea problemei - chiar dacă nu pare gravă, în fază incipientă. Simptomele acneei adulte pot arăta foarte diferit de acneea din adolescență. De exemplu, în loc de coșuri minore în zona T, acneea poate apărea în partea inferioară a feței, în special în jurul gurii, maxilarului și gâtului.

Acesta apare în  zonele cu cea mai mare concentrație de glande sebacee, de exemplu, față, gât, spate și piept. Practic, porii devin blocați, cauzând formarea de coșuri, care pot fi puncte albe (porii complet blocați) și puncte negre (porii blocați parțial).

Pentru femei, modificările hormonale, cum ar fi sarcina pot duce la erupții. Stresul poate fi un factor declanșator, dar acneea poate fi agravată și alți factori externi, cum ar fi îmbrăcămintea sau medicamentele.

Ar trebui să setezi o așteptare realistă pentru timpul necesar pentru a vedea îmbunătățiri.  

Ține minte următoarele trei sfaturi:

1. Îngrijește pielea corespunzător. Nu exfolia prea mult. Gomajul agresiv poate agrava acneea. Nu folosi săpunuri și astringente care pot irita, ci doar produse specializate tipului de ten.

2. Nu stoarce coșurile.  Stoarcerea este un mod sigur de a transforma o problemă tratabilă în una gravă.

3. Citește etichetele. Alege produse cosmetice care sunt etichetate necomedogenice sau fără uleiuri. Luați legătura cu medicul dermatolog despre orice produs care poate interfera cu tratamentul recomandat.

Gama completă de produse Pharmacore® Acne Control conține gel de curățare, mască hidratantă, gel de tratament, cremă tratament, spray pentru corp și tratament oral. Acestea te vor ajuta să scapi de sebumul în exces, dar îți vor curăța și pielea de celulele moarte, vor reduce inflamația și vor calma zonele afectate, dar – foarte important – vor bloca excesul de bacterii din piele care întrețin acneea.

Gama Pharmacore® Acne Control

Gama completă pentru tenul cu forme ușoare și moderate de acnee.

Află mai multe despre gama

Uite cum este să fii social!