Vezi toate noutăţile

Fyuse – noua aplicație cu fotografii 3D Cum mai ascundem acneea?

Fyuse – noua aplicație cu fotografii 3D       Cum mai ascundem acneea?

Ce funcționează aplicaţia Fyuse ?

Fyuse este o nouă aplicaţie de fotografiere ,,în spaţiu “, cu mari şanse să devină noul Instagram pentru fotografii 3D. Ideea este că, de fapt, s-a trecut de la fotografia 2D la cea 3D și cu ajutorul aplicaţiei se obţin imagini cu vedere de 360 de grade. Fyuse beneficiază de integrare Facebook şi web, are propria sa galerie şi propria reţea de socializare.

Vă daţi seama ce grozăvie? Dacă până acum puteam oferi prin selfie ,,o variantă fericită” a noastră, în care setam cu grijă unghiul favorabil, lumina, poziţia din care ne fotografiam și aplicăm diverse filtre, noua aplicaţie ne va putea ,,vedea” la 360 de grade. Adică va surprinde şi va imortaliza fiecare imperfecţiune a feței!

La fotografia spaţială a acestei aplicații s-a gândit un român. Fyuse a fost creată de Radu Rusu. Primul investitor major în Google (Andreas Bechtolsheim), a fost foarte interesat de noua aplicaţie şi a investit în Fyuse rapid 3.35 milioane de dolari. Imediat după lansarea acesteia, Radu Rusu a fost invitat să lucreze în Silicon Valley, invitaţie pe care a şi acceptat-o. Cei care au investit în aplicaţie, speră să devină chiar noul Instagram. Destul de îndrăzneț, nu e așa?

În septembrie 2016, Fyusion și-a dezvăluit platforma de creare a conținutului realității augmentate cu ajutorul smartphone-urilor, prin care imagini de la smartphone-uri sunt transformate in imagini holografice 3D.  Astfel, Fyuse a devenit foarte căutată în comerțul electronic și de fashion.

Ce e de făcut ?

Este evident că nu ne putem opune progresului, însă putem fi ,,cea mai bună versiune a noastră” cu ajutorul produselor din gama completă Pharmacore® Acne Control, atât în realitatea noastră, cât și în cea augmentată. Gama Pharmacore Acne Control inovează în lupta împotriva acneei atât prin introducerea colostrului ca ingredient activ, cât și prin tehnologia-patent RTF 1® , colostru bovin recoltat în prima oră după naștere, care este prezent în cele mai noi produse anti-acnee din România:  gel de curățare, gel-tratament, mască hidratantă, spray, marca Pharmacore® Acne Control.

Gama Pharmacore® Acne Control

Gama completă pentru tenul cu forme ușoare și moderate de acnee.

Află mai multe despre gama

Uite cum este să fii social!