Vezi toate noutăţile

Care este atitudinea potrivită în lupta cu acneea?

Care este atitudinea potrivită în lupta cu acneea?

Acneea este una dintre cele mai frecvente probleme ale tenului cu care se confruntă foarte multe persoane, în special adolescenții.  Vorbim despre o afecţiune a pielii apărută ca urmare a unei hipersecreţii a glandelor sebacee, de cele mai multe ori având impact negativ asupra psihicului uman.

Acneea poate duce de cele mai multe ori la neîncredere în propria persoană și chiar la depresie. Tindem să ne simțim stânjeniți și chiar să evităm contactul vizual cu alte persoane, iar de cele mai multe ori, din cauza fricii de a nu fi respinși, apare izolarea.

Ceea ce ar trebui să știm este faptul că acneea nu ne definește sub nicio formă ca personalitate, iar foarte multe persoane fac greșeala de a o considera mai mult decât este, de fapt. 

Acneea necesită atenție  în ceea ce privește procesul de îngrijire al tenului, într-adevăr, însă nu ar trebui să aibă consecințe asupra vieții tale sociale sau profesionale.

Legat de modul în care trebuie să abordăm o astfel de situație, este recomandat ca la primele semne ale apariției să vizităm medicul dermatolog, iar pentru a grăbi procesul de vindecare, trebuie să fim extrem de atenți și informați cu privire la produsele pe care le folosim, dar și la alți factori din rutina noastră, precum produsele de make-up sau cosmeticele pe care le folosim zilnic.

Știm cât de inestetice sunt semnele provocate de acnee și că nu te simți în largul tău atunci cănd te privești în oglindă, însă cel mai important lucru este să realizezi faptul că ești mai mult decât o simplă acnee, iar oamenii te apreciază pentru calitățile tale!

În principiu, acneea nu trebuie văzută ca un obstacol în îndeplinirea visurilor, sau al vieții noastre sociale ori profesionale, ci trebuie văzută ca o pRoblemă a tenului care se poate rezolva cu atenție, responsabilitate, răbdare și produse eficiente în tratarea ei.

Vorbind despre produse eficiente în tratarea acneei, vă recomandăm Gama Pharmacore Acne Control, cu formule special concepute cu substanțe active care se completează reciproc în acțiunea împotriva acneei, susține depășirea complexelor legate de imperfecțiunile pielii prin diverse tratamente aplicate local sau administrate pe cale orală și de asemenea, încurajează oamenii să se iubească așa cum sunt!

Acneea nu te definește ca persoană, iar tu știi asta!

Gama Pharmacore® Acne Control

Gama completă pentru tenul cu forme ușoare și moderate de acnee.

Află mai multe despre gama

Uite cum este să fii social!