Vezi toate noutăţile

Formula specială cu colostru, inovație în lupta împotriva acneei

metode-noi-pentru-combaterea-acneei

Dacă ați căuta pe Google sintagma "miracolul naturii", ați avea șanse mari ca primele rezultate să conțină cuvântul "colostru". Și pe bună dreptate, spunem noi, judecând nu după miturile Internetului, ci după cele mai recente cercetări științifice.

Colostrul este o substanță asemănătoare laptelui matern, dar cu formulă diferită, care apare chiar înaintea lactației propriu-zise (în ultimele zile de sarcină sau imediat după naștere). Concentrația sa de anticorpi, proteine și grăsimi îl recomandă ca pe unul dintre cele mai puternice cocktail-uri nutritive naturale. În domeniul dermato-cosmetic, colostrul a apărut ca ingredient inovator în ultimii ani, datorită proprietăților lui imuno-stimulatoare.

Gama Pharmacore® Acne Control inovează în lupta împotriva acneei atât prin introducerea colostrului ca ingredient activ, cât și prin tehnologia-patent RTF 1® , colostru bovin recoltat în prima oră după naștere, care este prezent în cele mai noi produse anti-acnee din România: gel de curățare, gel-tratament, mască hidratantă, spray, marca Pharmacore® Acne Control.

Acțiunea sa este multiplă: protejează împotriva infecțiilor, reface bariera cutanată, stimulează imunitatea pielii și reduce cicatricile. Bogat în imunoglobuline, lactoferină și factori naturali de creștere, stimulează refacerea și apărarea pielii față de agenții exerni și are o acțiune regenerativă cu rezultate pozitive în 80 % dintre cazuri.

Tehnologia-patent RTF 1® presupune folosirea colostrului în formă neprelucrată, cu scopul ca acesta să-și păstreze toate proprietățile nutritive și imuno-stimulatoare.

Fapt divers: Dacă 100 de grame de colostru sunt suficiente pentru supraviețuirea unui vițel timp de 24 de ore, e ușor de imaginat ce minuni poate face pentru pielea ta! Tratare, hrănire, regenerare - iată triunghiul vindecării de acnee, în care colostrul ca ingredient activ poate juca un rol principal.

Gama Pharmacore® Acne Control

Gama completă pentru tenul cu forme ușoare și moderate de acnee.

Află mai multe despre gama

Uite cum este să fii social!