Vezi toate noutăţile

Cum ai grijă de tenul tău iarna?

Cum ai grijă de tenul tău iarna?

Zilele de iarnă aduc mai mult decât strălucire roșie în obraji. Dacă nu este îngrijit corespunzător, din cauza temperaturilor și umidității scăzute, tenul poate suferi, indiferent de tipul de piele.

Pielea cu acne este la fel de reactivă iarna ca și vara. De aceea, produsele de îngrijire trebuie ales în așa fel încât să amelioreze sau să trateze leziunile indiferent de modificările de temperatură. Pharmacore®Acne Control a pregătit pentru tine 7 modalități prin care îți poți ține sub control problemele pieli, chiar și în sezonul rece.  

  1. Hidratare

Hidratarea corpului cu multă apă va permite pielii să mențină o strălucire sănătoasă. Deși acest sezon este un moment popular pentru băuturi bogate în cafeină, aceste băuturi deshidratează organismul, așa că trebuie să fie echilibrat cu un consum regulat de apă.

  1. Vitamina C

O altă cheie pentru sănătatea pielii este vitamina C, pentru că ajută la formarea bazei pentru producția de colagen, care permite pielii să arate ferm, mai proaspăt și mai  sănătos. În timpul iernii, citricile sunt o sursă excelentă.

  1. Antioxidanți

Vitamina E este un puternic antioxidant al pielii și se găsește în nuci, semințe și uleiuri. Alte alimente bogate în antioxidanți includ cele mai multe fructe și legume, care oferă corpului o bună protecție a pielii la nivel celular.

  1. Produse de curățare fără săpun

Umiditatea este mai mică toamna și iarna, ceea ce provoacă deshitratarea pielii, iar produsele pe bază de săpun nu fac decât să înrăutățească situația. De aceea, utilizarea de produse cosmetice fără săpun este recomandată în orice perioadă a anului.

  1. Exfoliere

În timpul lunilor reci, oamenii au tendința de a face dușuri mai fierbinți, iar asta contribuie la uscarea mai rapidă a pielii corpului. Exfolierea este necesară nu numai că ne scapă de celulele moarte, ci și pentru a crește fluxul sanguin.

  1. Omega 3

Grăsimile sănătoase bune găsite în peștii grași, cum ar fi sardinele, somonul și heringul, oferă doze sănătoase de acizi grași omega 3, care au beneficii deosebite pentru piele. În plus, aceste alimente sunt antiinflamatoare și pot ajuta la combaterea acneei și a iritațiilor cutanate cauzate de inflamație.

  1. Produse de îngrijire adaptate tipului de ten

Este important ca fiecare persoană să folosescă produsele de curățare și hidratare specifice tipului de ten, pentru a se vedea rezultatele. Pentru cei care se luptă cu acneea. Pharmacore®Acne Control a creat o gamă completă de tratament, care conține gel de curățare, mască hidratantă, gel tratament, cremă tratament, spray pentru corp și tratament oral. Aceste produse reglează excesul de sebum și reînvață glandele sebacee să producă sebum asemenea pielii normale, chiar și în sezonul rece.

De asemenea, curăță tenul de celulele moarte și eliberează porii care sunt blocați, reduc eficient roșeața, calmează zonele inflamate și blochează excesul bacteriilor din piele care produc și întrețin acneea. Bucură-te de iarnă și de un ten fără probleme, cu Pharmacore®Acne Control!

Gama Pharmacore® Acne Control

Gama completă pentru tenul cu forme ușoare și moderate de acnee.

Află mai multe despre gama

Uite cum este să fii social!