Vezi toate noutăţile

Cum poți scăpa de complexe și nesiguranță?!

Cum poți scăpa de complexe și nesiguranță?!

Perfecțiunea, siguranța de sine și lipsa de inhibiții sunt calități ce hrănesc profilul utopic al omului perfect pe care mediul online încearcă să îl construiască. În realitate, ne îmbrăcăm în complexe și nesiguranță ca mai apoi, prin exercițiul maturității și al dorinței proprii de a ne simți bine cu noi înșine, ne dezbrăcăm de aceste percepții până când ajungem să ne acceptăm atât cu calități, cât și cu defecte.

În general complexele au ca origine perioada copilăriei sau diverse situații cu un impact emoțional negativ, puternic alimentat de cei din jur. Fie că ai fost comparat cu o altă persoană, jignit în glumă sau descurajat, aceste manifestări exterioare ajung să rănească. Un factor important care creează complexe sociale în rândul adolescenților, dar și al adulților sunt modelele din online nerealiste despre cum ar trebui să fie individul, dar care sunt contracarate prin exercițiu mental de a înțelege ce e normal, natural și ce e pus sub lumina reflctoarelor. Acceptă normalitatea și naturalețea umană și transform-o în siguranță de sine!

Pe de altă parte, când vine vorba de sezonul cald, complexele sunt mult mai accentuate față de restul anului și asta pentru că ne expunem în public aproximativ 50% din corp. Fie că suntem în vacanță sau pe stradă, problemele legate de piele ne inhibă cel mai mult. Pe lângă țesutul adipos, așa numita celulită, un alt complex întâlnit la femei și nu numai, este legat de acnee sau micile coșuri care apar din cauza căldurii. Apărute pe față, spate sau brațe, le fac pe femei să fie nesigure de propria lor frumusețe exterioară, dar și interioară. În cazul acestei probleme care se transformă în complex, hidratarea organismului cu apă, alimentația și sportul, nu sunt îndeajuns! Produsele de la Pharmacore Acne-Control ne ajută să ne recăpătăm pielea curată chiar și pe timpul verii indiferent de rutina pe care o avem, încurjându-ne să renunțăm la filtrul pozelor din vacanță, iar asta pentru că pielea este sub controlul unui specialist!

Când vine vorba de  natura umană, omul are mereu tendința de a se subaprecia și chiar uneori de a se supraaprecia, rareori păstrând un echilibru între cele două înclinații extreme. Ceea ce puțin oameni știu, este că fiecare individ este unic în felul său, ceea ce îl va face mereu de neînlocuit. Atunci când nu suntem mulțumiți de noi, și nu ne cunoaștem suficient de bine încât să fim obiectivi în privință defectelor și calităților pe care le deținem, avem dispoziția de a plusa pe defecte atrăgând și mai tare atenția asupra lor. Uneori, defectele sunt acele detalii care fac parte din farmecul personal și pe care cei din jurul nostru nu le văd ca pe niște imperfecțiuni, ci mai degrabă că pe niște particularități. Apreciază-te așa cum ești și încearcă să te pui în valoare prin evidențierea calităților și nu pe ceea ce consideri tu că ar fi ,,imperfect”.

Gama Pharmacore Acne Control, cu formule special concepute cu substanțe active care se completează reciproc în acțiunea împotriva acneei, susține depășirea complexelor legate de imperfecțiunile pielii prin diverse tratamente aplicate local sau administrate pe cale orală și de asemenea, încurajează oamenii să se iubească așa cum sunt, mizând pe unicitatea lor !

Gama Pharmacore® Acne Control

Gama completă pentru tenul cu forme ușoare și moderate de acnee.

Află mai multe despre gama

Uite cum este să fii social!