Vezi toate noutăţile

Cum eviți situațiile stânjenitoare când ai acnee?

Cum eviți situațiile stânjenitoare când ai acnee?

Fiind una dintre cele mai frecvente afecțiuni dermatologice, acneea afectează o mare parte a populației, indiferent de vârstă și sex. Studiile arătă că orice persoană s-a confruntat cel puțin o dată cu problema coșurilor. Inestetice, durerose, stânjenitoare, coșurile trebuie tratate.

Manifestarea acneei ne este cunoscută tuturor, dar cum apare această afecțiune? De cine este dată? Cine este afectat? Răspunsul este simplu: acneea este una din cele mai frecvente probleme ale pielii. Apare din cauza astupării porilor cu sebum (grăsimea produsă de glandele sebacee) și celule moarte. Este  întâlnită mai mult la adolescenți, dar poate aparea la orice vârstă. Acneea este întreținută și de bacteria P. acnes care trăiește în organism, la nivelul pielii si de aceea, este necesar să respecți sfaturile medicilor.

Pe lângă tratament și îngrijire eficientă a pielii, trebuie să avem grijă și de confortul psihic. Timpul liber este important! Urmează-ți pasiunile și ai încredere în tine. Încearcă să petreci cât mai mult timp în aer liber, în spații bine aerisite, evită praful și zonele poluate.  Nu uita: nu este o soluție să te închizi în casă! În primul rând starea ta mentală va fi afectată, te vei simți exclus social, deși aceste bariere le ridicăm de cele mai multe ori noi înșine. În al doilea rând, vei neglija să ai grijă de tine.

Tratamentele dermatologice de curățare, alături de crema de îngrijire sunt cele mai eficiente. Pharmacore® Acne  Control recomandă utilizarea de două ori pe zi a gelului purificator de curățare, apoi aplicarea cremei tratament. Pentru perioada de erupție severă a acneei, poți utiliza gelul tratament Pharmacore® Acne  Control, iar pentru calmarea zonelor iritate și reducerea cicatricilor folosește cu încredere masca hidratantă. Dacă vei respecta recomandările, acneea se va vindeca. Ai răbdare și vei observa efectele.

În ceea ce privește confortul tău psihic, gândește-te că acneea afectează 90% din populație. Așadar, coșurile rar ne ocolesc. Starea de anxietate se va agrava dacă vei petrece timpul liber singur/ă, așa că nu are rost să te izolezi. Prietenii tăi te vor înțelege, pentru că și ei au întâmpinat aceste probleme. Nu mai încerca să creezi situații posibile despre ce cred alții. Ești ceea ce vrei să fii, așa că menține-ți mentalul puternic!

Gama Pharmacore® Acne Control

Gama completă pentru tenul cu forme ușoare și moderate de acnee.

Află mai multe despre gama

Uite cum este să fii social!