Vezi toate noutăţile

De ce să nu atingi niciodată coșurile?

De ce să nu atingi niciodată coșurile?

Observă ce situații te provoacă să îți storci coșurile. Unii ar putea avea tendința să o facă mai des în situații de stres. Așadar, tehnicile de respirație sau ascultarea melodiei preferate îți pot distrage atenția.

Dacă cel mai mult te tentează când te privești în oglindă, încearcă să te speli pe față într-un loc în care nu există una. De asemenea, evită să te uiți în oglinzi mici, care apropie și cu atât mai puțin, în lumina directă a soarelui. Vei observa fiecare por și nu vei face decât să îți strici dispoziția și să îți provoci leziuni care s-ar trata singure, dacă le-ai lăsa în pace.

În plus, mâinile noastre ating în mod constant lucruri care nu sunt curate, așa că doar obiceiul de a ne atinge mereu fața poate fi dăunător.

O igienă corectă și răbdarea în ceea ce privește respectarea tratamentului și obtinerea unor rezultate evidente sunt reguli de aur, indiferent de cauza sau gradul de severitate a acneei. Pharmacore Acne Control® îți recomandă gelul purificator de curățare. Folosește-l zilnic în locul săpunului sau a gelului de ras, deoarece prin ingredientele sale naturale ajută la eliminarea excesului de sebum și la reducerea inflamațiilor.

Gama Pharmacore® Acne Control

Gama completă pentru tenul cu forme ușoare și moderate de acnee.

Află mai multe despre gama

Uite cum este să fii social!