Vezi toate noutăţile

Magia aplicațiilor smart. La ce te ajută și la ce nu?

Magia aplicațiilor smart. La ce te ajută și la ce nu?

Îți place să îți faci selfi-uri, cui nu-i place, e moda care face furori în ultima perioadă și, spun specialiștii în noi tehnologii, va mai dura o vreme. Să recunoaștem, toți vrem să arătăm perfect în poza de profil sau în fotografiile pe care le punem pe contul de Instagram. Nu vrem să ne vadă lumea cu riduri, coșuri, ochi obosiți, și este absolut normal și de înțeles.

Și fiindcă filtrele de culoare și de lumină nu mai sunt așa o nouă descoperire, de ce să nu folosești aplicațiile inteligente care îți oferă un aer fresh și un ten perfect?

Îți prezentăm mai jos câteva aplicații, pentru iPhone și Android, care te ajută să îți editezi și să îți retușezi fotografiile, atunci când simți nevoia să faci asta.

După ce le vei descoperi, la final, îți spunem și un mic secret.

  1. Facetune. Ți-a apărut un coș de dimineață și nu ai chef de poze? Nicio problemă. Dacă nu vrei să se vadă coșul buclucaș, nu va ști nimeni. Aplicația te ajută să scapi, virtual, de coșuri, de pete, de riduri. Ba chiar îți schimbă și culoarea ochilor, dacă vrei să încerci.

  2. Pixtr. Această aplicație face toată munca în locul tău: detectează singură ce trebuie corectat pentru ca tenul tău să arate perfect. Elimină roșeața de pe față și îți oferă un look natural, și funcționează chiar și în fotografiile de grup. După modificare, fotografia poate fi uploadată automat pe Facebook sau pe e-mail.

  3. Visage Lab. Retușează automatic fotografiile, aplicând un fel de make-up în zonele care au nevoie. În plus, îți atenuează ridurile, îți albește dinții, îți elimină coșurile cât ai clipi. Din păcate, nu ai foarte mult control asupra modificărilor pe care aplicația le face pentru tine, dar merită să o încerci.

  4. Pimple Remover Photo Retouch. Aceasta este o aplicație cu adevărat smart. Tot ceea ce trebuie să faci este să selectezi zonele în care ai coșuri, iar aplicația le va elimina, virtual, complet. Îți va oferi un look natural, fără să aplice filtre de culoare care să dea un aer de PhotoShop fotografiei.

  5. Perfect365. Pungile de sub ochi, petele și coșurile sunt date uitării cu ajutorul acestei aplicații. Ba chiar poți să vezi cum ți-ar sta cu mici modificări ale nasului, ale pomeților, ale bărbiei. Aplicația are, de asemenea, și variante de make-up care se pot aplica instant, dacă crezi că e cazul. Orice ai vrea să modifici, dacă ai cu adevărat o zi proastă, poți să folosești această aplicație cu încredere.  

Și acum, așa cum am promis, secretul de care îți pomeneam la început. Aceste aplicații inteligente îți pot salva o fotografie, pot salva chiar o zi în care nu îți place cum arăți, dar ai nevoie să te simți frumoasă, măcar în Social Media, dar nu te vor salva, cu adevărat, de problemele pe care le ai cu tenul. E bine să știi de aplicațiile acestea smart, să le folosești când ai nevoie, dar cel mai bine este să ai grijă ca tenul tău să beneficieze de tratamentul corect și complet pentru a arăta mereu sănătos.

Gama completă Pharmacore Acne Control se adresează tuturor mecanismelor implicate în acnee, întrerupând procesul de producere al acneei la nivelul fiecăruia. Există produse pentru fiecare dintre etapele de îngrijire a tenului acneic (curățare, întreținere, tratament, acțiune din interior) sau potrivite zonei afectate (spray), tocmai de aceea îți recomandăm să ceri în farmacie produsele de care ai nevoie, în concordanță cu nevoile tenului tău.

Și nu uita: aplicațiile smart te fac să arăți perfect, dar nu te vindecă de acnee.

Gama Pharmacore® Acne Control

Gama completă pentru tenul cu forme ușoare și moderate de acnee.

Află mai multe despre gama

Uite cum este să fii social!