Vezi toate noutăţile

Părinții înțeleg importanța mijloacelor de socializare?

Părinții înțeleg importanța  mijloacelor de socializare?

Am ajuns să credem că mijloacele de socializare au devenit aproape o necesitate, fiind o sursă importantă de socializare, amuzament și cunoaștere, suntem la curent cu toate știrile din politică, economie, fashion, make-up și multe altele, iar părinții au adoptat aceleași obiceiuri treptat. Totul a început cand le arătam diverse știri sau clipuri amuzante și a continuat odată cu decizia de a se integra în această comunitate online. Și-au găsit colegii din liceu, rudele din alte colțuri ale țării, prietenii plecați în străinătate și au simțit bucuria socializării și beneficiile acestor mijloace.

Încet, încet ne fură obiceiurile, dar încă neagă importanța rețelelor de socializare atunci când ne văd ore în sir în mediul online, iar noi nu înțelegem de ce. Mijloacele de socializare au destul de multe beneficii, însă sunt și dezavantaje. Internetul pune la dispoziție multe informații, dar de multe ori, sursele nu sunt de încredere. De exemplu, dieta despre care spun toți că este miraculoasă s-a sfârșit pentru cu același număr de kilograme și o durere de stomac în plus...

La fel se întâmplă și în cazul produselor cosmetice pe care le promovează o întreagă comunitate, iar acneea te-a determinat să le încerci și apoi ți-ai dat seama că acneea s-a agravat, în loc să se vindece.

Probabil acestea sunt dezavantajele de care părinții noștri și-au dat deja seama, însă noi încă nu acceptăm și spunem că a fost decizia noastră.

În ceea ce privește sănătatea, mijloacele de socializare au de multe ori un imapact negativ, așa că este important să deschidem ochii, să verificăm sursele și să nu ne lăsăm influențați de diversele bloguri sau vloguri care dezbat aceste subiecte fără un fundament științific.

De exemplu, pentru tratarea acneei, un tratament complex și complet, cum este gama de produse Pharmacore® Acne Control care previne apariția coșurilor, menține pe termen lung tenul curat și reface bariera naturală a pielii. Acestea au o eficiență dovedită clinic și reprezintă o soluție mult mai sigură decât produsele prezentate în mediul online fără observații concrete cu privire la modul de utilizare sau ingredientele produsului.

În concluzie, mijloacele de socializare sunt utile, relaxante și ne țin la curent cu diverse știri, însă pot ajunge foarte ușor în extrema cealaltă atunci când sunt utilizate în mod excesiv și asimilăm informații fără a le verifica, ori ajungem să facem lucruri care ne pun in pericol siguranța pentru a primi aprecieri în mediul online, ceea ce specialiști numesc nevoia de atenție.

Noi mizăm pentru echilibru în mediul online! ☺

 

Gama Pharmacore® Acne Control

Gama completă pentru tenul cu forme ușoare și moderate de acnee.

Află mai multe despre gama

Uite cum este să fii social!