Vezi toate noutăţile

Studenție sau carieră:cum le gestionezi?

Studenție sau carieră:cum le gestionezi?

Cu toții avem idee despre ce înseamnă studenție. Nu înseamnă doar distracție,ci și cursuri, sesiune, nopți pierdute învățând pentru examene, licența care se apropie și îți dă bătăi de cap așa cum nu te așteptai, dar privim și partea bună: prieteni noi, experiențe noi, asociațiile studențești care se termină cu prietenii și excursii lungi, nopți pierdute distrându-te, focurile de tabară,  chitara, iubirea din facultate.

Suntem pregătiți să le experimentăm pe toate!

La prima vedere, totul este perfect, iar tu ești pregătit pentru schimbare, însă tenul tau nu, iar tu nu vrei sa ai amintiri despre acneea din studenție. Vrei ca această perioadă să fie de neuitat, să faci lucrurile pe care nu credeai ca le vei face vreodată, însă mai ai o singură problemă: o acnee din liceu de care încă nu scapi.

Conform studiilor, tinerii cu probleme ale tenului sunt mult mai reținuți sau chiar antisociali, preferând să își ocupe timpul în locuri cât mai puțin populate sau chiar acasă, însă noi nu vrem să fie așa.

Astfel, Pharmacore® Acne Control vine în ajutorul tinerilor în soluționarea problemelor legate de acnee și îi sprijină să devină dezinvolți și dornici să se implice în activitățile dedicate stundenției.

Acum, etapa a doua: ai trecut peste acnee cu ajutorul produselor Pharmacore® Acne Control, dar totuși mai ai o problemă. Să îți petreci studenția sau să te gândești deja la un job? Încă nu esti hotărât sau nu crezi că vei reuși?

Ei bine, cu siguranță vei reuși! Noi știm cât de mult îți dorești o carieră de succes și merită să lupți pentru ea, iar experiența este extrem de importantă, însă este nevoie de dorință și efort. Studenții sunt grupați în două categorii, cei care se gândesc doar la facultate și își vor lua un job la final și cei care fac tot posibilul să obțină experiență în timpul studenției și bineînteles, reușesc, iar la final munca lor va fi răsplătită.

Noi credem că există calea de mijloc, studenție trăită intens și un job, poate part-time care te va ajuta pe viitor... și mai ales care îți oferă încrederea în tine de care ai nevoie. Tu te-ai hotărât ce îți dorești? Indiferent de decizie, știi că suntem alături de tine!

Gama Pharmacore® Acne Control

Gama completă pentru tenul cu forme ușoare și moderate de acnee.

Află mai multe despre gama

Uite cum este să fii social!