Vezi toate noutăţile

Trendul sincerității pe Instagram: selfie-uri fără fond de ten, filtre sau Photoshop

Trendul sincerității pe Instagram: selfie-uri fără fond de ten, filtre sau Photoshop

Într-o lume din ce în ce mai mascată în aparențe, mai ales în social media, unele persoane încep să aibă curaj să iasă în față și să arate ce nu este perfect: în viață, în obiceiuri sau pe fețele noastre.

Pozele filtrate și photoshopate au avut mereu succes și încă adună miloane de like-uri, însă totul ajunge ușor-ușor la suprasaturație, iar oamenii încep să înțeleagă că ne îndepărtăm de realitate în căutarea perfecțiunii închipuite. Hailey Wait, de 17 ani, din Buena Vista, Colorado a înțeles că toți avem imperfecțiuni și a avut determinarea de a arăta asta pe Instagram și Twitter.

Mesajul pe care dorește să îl transmită este că acneea nu te face urât/ă sau neatractiv/ă. De fapt, poate fi o etapă absolut normală care afectează milioane de oameni din întreaga lume, din diferite cauze.

Deși Hailey a recunoscut că acneea o făcea să se simtă tristă și își acoperea imperfecțiunile cu straturi de fond de ten și pudră, a realizat că presiunea de a o acoperi o făcea să se simtă și mai rău.

Acum, adolescenta împărtășește fotografii cu tenul ei fără machiaj pe social media, pentru a-i inspira pe alții să se simtă confortabil, chiar dacă suferă de acnee deoarece ,,nu este sfârșitul lumii dacă nu ai pielea perfectă". Cel puțin pentru o anumită perioadă. Oamenii îți vor iubi sinceritatea, acceptarea de sine.

Acneea se poate vindeca, însă în etapa tratamentului este necesar ca tenul să fie lăsat să respire. Straturile de machiaj blochează porii, ceea ce poate agrava evoluția acneei. Pharmacore® Acne Control a creat o gamă completă de produse care vă vor ajuta să țineți leziunile provocate de acnee sub control și să le tratați din interior cu ajutorul suplimentului alimentar Pharmacore® Acne Control oral, dar și a altor produse, precum gelul de curățare, crema tratament, gelul tratament, masca sau spray-ul de corp.

Gama Pharmacore® Acne Control

Gama completă pentru tenul cu forme ușoare și moderate de acnee.

Află mai multe despre gama

Uite cum este să fii social!