Vezi toate noutăţile

Tu în ce măsură cauți perfecțiunea ?

Tu în ce măsură cauți perfecțiunea ?

Zi de zi suntem în căutarea perfecțiunii. Ne dorim jobul perfect, familia perfectă, corpul perfect, casa perfectă și de foarte multe ori suntem dezamăgiți din cauza propriilor noastre standarde.

Ei bine, perfecțiunea nu există, iar noi trebuie să depășim această barieră și să ne bucurăm de lucrurile reale din viața noastră...fără să ne aflăm într-o continuă căutare care ne omoară timpul.

Cum se sfârșește acest drum fără cale de întors?

Realizăm că nu am știut să apreciem ceea ce aveam deja, însă cel mai trist lucru este că timpul pierdut nu se mai poate recupera.

Noi credem că perfecțiunea stă în lucrurile simple care ne fac să zâmbim.

Îți amintești de fularul pufos pe care l-ai primit de la prietena ta cea mai bună sau de prăjitura cu ciocolată și fulgi de cocos mâncată la prima întâlnire care a devenit o tradiție pentru aniversarea voastră ? Dar de focurile de tabără din Vamă, sau de ieșirile cu prietenii care se sfârșeau în alt oraș ? Ții minte zilele scurte de duminică petrecute cu familia, atât de frumoase și calde încât ți-ai fi dorit să nu mai pleci de langă ei?

Perfecțiunea este să pui muzica ta preferată, să îți iei patura, să ieși pe balcon și să aștepți cafeaua care încă fierbe și a împrăștiat mirosul în toată casa, să folosești cana de la colegii de muncă și zămbești subtil. Este cana pe care ai primit-o în primul vostru team building, nu? Câte amintiri îți poate aduce o simplă cană?  Multe.

Noi credem că perfecțiunea este atunci când ești înconjurat de oameni dragi ție, când poți face ceea ce te încântă și mai ales, când te simți bine în pielea ta. Perfecțiunea este atunci cănd iubești pozele tale ciudate de pe Instagram, deși ești convinsă că nu sunt cele mai reușite sau atunci cănd pereții camerei tale reflectă cele mai frumoase momente pe care le-ai trăit.

Cel mai important lucru este să te simți confortabil în pielea ta, iar dacă acneea te împiedică, noi te sfătuim să folosești produse testate dermatologic  pentru a obține rezultate optime.

Gama Pharmacore Acne Control, cu formule special concepute cu substanțe active care se completează reciproc în acțiunea împotriva acneei, susține depășirea complexelor legate de imperfecțiunile pielii prin diverse tratamente aplicate local sau administrate pe cale orală și de asemenea, încurajează oamenii să se iubească așa cum sunt, mizând pe unicitatea lor !

Unicitatea este perfecțiune !

Gama Pharmacore® Acne Control

Gama completă pentru tenul cu forme ușoare și moderate de acnee.

Află mai multe despre gama

Uite cum este să fii social!